Musikaliska resor av olika slag

Resa är som bekant något som är väldigt roligt. Lite extra roligt blir det ju så klart även om man kan kombinera resan med något musikaliskt i form av en konsert eller liknande. Här kommer några tips på olika resor man kan göra i musikens tecken.

Musikalresa

Gillar man musikaler av alla dess slag bör man så klart åka iväg och se en musikal på något klassiskt ställe som till exempel West End i London eller Broadway i New York. Här är utbudet av musikaler minst sagt digert och det finns definitivt någonting för alla smaker.

Festivaler

På sommaren skall man så klart ta chansen att åka på festival av något slag, inte bara på grund av musiken utan även på grund av den härliga stämningen som råder på festivaler. I Sverige finns ett digert utbud av festivaler under sommaren eller vad sägs om Bråvalla, Sweden Rock Festival och Way Out West med flera.

Operaresa

Gillar man musik av det lite mer klassiska slaget kanske en operaresa kan vara något. Att se en opera på någon klassisk scen i till exempel Rom eller Madrid är någonting som varje älskare av opera borde uppleva åtminstone någon gång i livet.