Många olika nöjen

För många så är musik ett stort nöje och det finns många andra olika nöjen som kanske är minst lika stora, det kan vara att resa eller att spela. För vissa kan det vara ett stort nöje att få vara hemma och påta i trädgården.

pleasures

Spelupplevelser

Att spela spel kan vara ett skönt sätt att koppla ifrån verkligheten en stund, man sätter sig ner med vänner och ett brädspel av något slag eller man går till en favoritsajt på nätet och spelar på någon spelautomat för en stunds avkoppling med chans att vinna pengar.

Semesterupplevelser

Det är för det mesta en njutning att få åka iväg på en semestertripp någonstans, antingen ensam eller tillsammans med familjen. Det behöver inte alls vara utomlands utan det kan vara att få uppleva den Svenska sommaren och de naturupplevelser som man kan få inom landets gränser.

Musikupplevelser

Några älskar att åka iväg på konserter och besöker flera konserter per år medans andra gillar att sitta hemma med sin skivsamling och njuta av musik på det viset, musik kan som sagt njutas av på olika sätt likaväl som att vi har olika musiksmak och uppfattar musik på olika sätt.

Shoppingupplevelser

Att shoppa kan för vissa vara ett fantastiskt nöje och att åka iväg till någon annan stad än sin egen kan göra upplevelsen ännu större. Då inte alla människor bor i större städer så är den upplevelsen att exempelvis åka till Stockholm, Göteborg eller Malmö bara det en upplevelse, inkluderar man då shopping så är upplevelsen enorm.