Förberedelser inför julen – på med julmusik!

Julen är snart runt hörnet och det är hög tid att börja förbereda. Baka pepparkakor, köpa julklappar och smycka huset, att-göra-listan är lång. Så räkna in julen med en adventskalender och gör dig redo för den mysiga säsongen!

Lysa upp i mörkret

I vintertider känns mörkret riktigt jobbigt ibland och det är lätt att längta till sol och värme. Men med ståtliga ljusstakar, värmande doftljus och vackra adventsstjärnor lyser du upp i mörkret. Framför allt, glöm inte adventsljusstaken, när det första ljuset brinner på första advent kommer julkänslorna på riktigt. Dock är det viktigt att hålla koll på dina levande ljus och framför allt att inte glömma att släcka dom när du lämnar rummet!

Pynta och dekorera

En svårslagen tradition är att pynta hemmet och granen tillsammans med familj eller vänner. Ljusstakar i fönstren, julgranskulor i julen, och små prydnader här och där hör julen till. Oavsett om du gillar tomtar i alla dess former, kanske änglar eller vackra kransar så finns det dekorationer för alla. Hitta det du älskar i jul!

Så kryp upp i soffan med en rykande kopp varm choklad och börja förbereda dig för julen. Slutligen, skriv din önskelista och dröm dig bort. Inspireras och handla på nätet inför julen!