London – upplev den engelska huvudstaden

En av de städer i Europa som alla någon gång bör ha besökt är London. Den engelska huvudstaden är en fantastiskt trevlig stad och har faktiskt någonting att erbjuda för de allra flesta, bland annat om du gillar musik.

london_362072633Englands huvudstad London är förhållandevis lätt att ta sig till vars du än bor i Europa, då i princip samtliga större flygplatser har avgångar mot denna destination. Staden är ett enormt populärt turistmål av naturliga orsaker, då staden har något att erbjuda som passar de flesta typer utav människor.

En stad för musikintresserade

För den som gillar musik så erbjuder London ett stort utbud utav ställen där olika former av liveband frekvent brukar spela, elektroniska klubbar pumpar allt från både house till hiphop hela natten lång och mycket, mycket mer. Det är helt enkelt en stad med rytmen i blodet, fullproppad med musiker i världsklass oavsett genre.

För dig som vill stanna länge

De flesta resorna till London är weekendresor där man man landar, gör sitt bästa för att snabbt uppleva staden och sedan snabbt studsar upp i luften igen. För de som vill spendera en längre tid i London så finns det dock andra alternativ. Ett av dessa alternativ är att studera i England och då självfallet i London. Genom att studera i staden så kommer du ges chansen att uppleva den som få andra och lär dessutom knyta en rad kontakter med folk redan bosatta där. Kanske är det till och med så att du knyter egna kontakter att musicera med och ni tillsammans blir nästa stora musikakt från staden. Enbart framtiden har svaret..